Servicii


Complex Turistic EDI se intinde pe o suprafata de peste 3000 mp si cuprinde in prezent 8 Vile individuale, fiecare dotate cu living, bucatarie complet utilata, dormitor, baie cu dus.

In living se afla canapea extensibila pentru inca doi copii/adolescenti. Bucataria este dotata cu plita vitroceramica electrica , cuptor cu microunde, frigider cu congelator, filtru cafea, vesela, tacamuri, pahare, cesti cafea. TV in living si dormitor, incalzire cu centrala termica proprie, apa calda.

Pentru perioada de vara cabanele sunt dotate cu aer conditionat .

In exterior, fiecare Vila are propriul foisor. De asemenea exista o zona de gratare/barbeque, acoperita, luminata, inclusiv cu chiuveta si blat de lucru. Va mai punem la dispozitie si o zona pentru petreceri, discutii, servit masa, denumita Club. Clubul este dotat cu bucatarie complet utilata, bar, mese si scaune tip restaurant, TV, sistem audio, grup sanitar.

Pentru familiile cu copii, avem o zona destinata celor mici, cu tobogan, balansoar, carusel, groapa cu nisip, trambulina elastica, leagane. In urmatoarea perioada vom extinde capacitatea de cazare la 8 Vile, si vom da in folosinta si piscina.

Din spatele complexului porneste un traseu turistic montan, cu peisaje superbe. La 2 km de complex se afla punctul de urcare cu telescaunul pe partia Slanic Moldova (data in folosinta in 2014). La 4 km, se afla celebrele izvoare ale Slanicului.Copyright © 2013 Complex Turistic Edi, Localitatea Slanic Moldova, Str: Primaveri Nr 29A, E-mail: complex.edi.slanic@gmail.com, Tel: 0723 627 748
Realizat Capitaneanu Bebi