Complex Turistic Edi!

Complex Turistic EDI se întinde pe o suprafață de peste 3000m² și cuprinde în prezent 7 cabane individuale, fiecare dotate cu living, bucătărie complet utilată, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus.

În living se afla o canapea extensibilă pentru încă doi copii/adolescenți. Bucătăria este dotată cu plita vitroceramica electrică marca Electrolux, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, filtru cafea, vesela, tacâmuri, pahare, și cești de cafea. TV în living și dormitor, încălzire cu centrală termică proprie, apă caldă.

În exterior, fiecare cabană are propriul foișor. De asemenea, există o zona de grătare/barbeque, acoperită, luminată, inclusiv cu chiuvetă și blat de lucru. Vă mai punem la dispoziție și o zona pentru petreceri, discuții, servit masa, numita „Club”. „Clubul” este dotat cu bucătărie complet utilată, bar, mese și scaune tip restaurant, TV, sistem audio (statie amplificare și jocuri de lumini), grup sanitar.

Pentru familiile cu copii, avem o zona destinată celor mici, cu tobogan, balansoar, carusel, groapă cu nisip, trambulină elastică, leagăne. De asemenea, complexul deține o piscină și jacuzzi montate la exterior dotate cu sezlonguri pentru a putea fi folosită doar vara.

Din spatele complexului pornește un traseu turistic montan, cu peisaje superbe. La 2km de complex se afla punctul de urcare cu telescaunul pe pârtia Slănic-Moldova. La 3km depărtare, se afla celebrele izvoare ale Slănicului.